Menu

BOLD OG BEVÆGELSE

image Bold og bevægelse - Fodbold for de mindste
AF: DBU Bredde Kommunikation// 21-04-2021
06. august 2021 kl. 12:04
Bold og bevægelse - Fodbold for de mindste - et motorik-, lege- og træningskoncept for 2-4-årige (født 2017 eller senere) og deres forældre

Bold og bevægelse - Fodbold for de mindste - et motorik-, lege- og træningskoncept for 2-4-årige (født 2017 eller senere) og deres forældre.
Så er tiden inde til at få de helt små størrelser på græs. Med Bold & Bevægelse kan børn helt ned til 2-årsalderen lege og have det sjovt med en bold og en forælder. Ungerne elsker at hoppe over, kravle under og lege haletagfat. De får røde kinder og kvalitetstid med deres forælder.
Tølløse Boldklub opstarter Bold og bevægelse for de mindste børn efter sommerferien.

Onsdag den 11. august fra 16:00 til 17:00 bliver første træning med hjælp fra en DBU-instruktør.

bold og bevægelse

Hvad er Bold og bevægelse?
Det er ren motorik, leg og læring for de yngste.
Børnene skal gennem glæde og tryghed opleve fornøjelsen af at være sammen med andre jævnaldrende børn for at spille/lege fodbold. Lysten skal komme gennem anerkendelse, motivation og inspiration fra forældre og trænere.
Legen er den gennemgående metode til at opnå dette. Derfor skal både forældre og børn være aktive i legene. Udover at der vil indgå bold med i træningen, vil der også være andre fælles legeaktiviteter.
Det er ikke nødvendigt at have fodboldstøvler og benskinner fra starten - et par almindelige kondisko/gummisko kan gøre det.

Barnet kan prøve at deltage gratis nogle gange for at se om det er interresant. Det koster derefter 290,- kroner pr halvår. Når barnet er indmeldt i Tølløse Boldklub får spilleren en flot TBK T-shirt.

bold og bevægelse

En erfaren DBU-instruktør opstarter holdet, og det forventes, at der efter et stykke tid er forældre, der overtager holdet og aktiviteterne sammen med nogle af vores unge assistent trænere fra ungdomsafdelingen.

I Tølløse Boldklub vægter vi børnefodbolden højt, og vi mener, at det er vigtigt at såvel børn som forældre får en god og tryg start med holdsport og foreningsliv. Med vores nye forældre/barn-fodbold i Tølløse, håber vi på, at både børn og voksne får lyst til en fremtid som aktive i Tølløse Boldklub.

Vi håber på bred opbakning fra forældre og børn i Tølløse og omegn – vi glæder os til at se jer på Tølløse Boldklubs baner bag Tølløse Skole.

Yderligere information i Facebook-gruppe for Bold & Bevægelse – Tølløse Boldklub.

For børn født i årgangene 2014-16 har vi sandkasseholdet, der træner på samme tidspunkt
Yderligere information om dette tilbud i Facebook-gruppen; Sandkasseholdet – Tølløse Boldklub

Luk