Menu

Motionsbold

Det drejer sig om Gå-fodbold for seniorer (50+), med udgangspunkt i at fodbold er en fantastisk sjov og sund motionsform.

Der er ingen krav om tidligere erfaring eller udstyr for at deltage på holdet, så længe man er frisk på at more sig og få rørt sig lidt. (Fodboldstøvler/gummisko er en fordel men ikke et krav).
Træner for holdet, den første træning, vil være Visionskonsulent i Bevæg Dig For Livet (DBU & DGI) Casper Boe Jensen, og fokus vil være på at få rørt sig med den lille runde, altså bolden (ikke træneren).

Træningen vil blive tilrettelagt med forskellige øvelser både med og uden bold, og der vil blive taget hensyn til den enkeltes niveau og fysik, ligesom at der er plads til både pauser og snak under træningen.

Så kom glad, og få rørt dig i hyggeligt selskab med andre.
Det er hver søndag kl. 10.30 på kunsten på 3 m banerne på Sportsvej 3, 4340 Tølløse. - Projektet er støttet af Holbæk kommunes Folkeoplysningsudvalgs 60+ foreningspulje.

- Er der nogle spørgsmål eller ønsker du at høre mere, så tag endelig fat i

Allan Larsen, Mobil 20 41 00 29Om Gå-fodbold:
Gå-fodbold er et initiativ startet i England af personer der gerne ville bevare kontakten til fodboldbanen, men som af den ene eller anden årsag ikke længere ønskede at spille ordinær fodbold. Træningen foregår på 5-mands baner, og der vil blive taget hensyn til den enkelte. Træningen vil være tilrettelagt ud fra at den skal være sund, sjov og social.

Luk